مشاوره حقوقی رایگان - من کارگر هستم و کارفرما برای حق سنوات و حق عیدی و پاداش از من امضا اجباری گرفتن که ما حقوقت رو دادیم

من کارگر هستم و کارفرما برای حق سنوات و حق عیدی و پاداش از من امضا اجباری گرفتن که ما حقوقت رو دادیم میتونم شکایت کنم؟ من میتونم اثبات کنم این قضیه رو از چه راهی میتونم اقدام کنم یا شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

گرفتن امضا به اجبار از کارگر برای سنوات و عیدی مطالبه سنوات و عیدی از کارفرما شکایت از کارفرما کارگر کارفرما