مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن برای زمینهای موقوفه

سلام وعرض ادب واحترام .بنده 18ساله درزمینهای پدرم مشغول به کشت وکارودامداری بوده وهستم که این زمین ازپدربزرگم به پدرم به ارث رسیده.واین زمینهابه گفته پدربزرگم وقف عمران آبادی محل هستش...آیامیتونم برای این زمین سندبگیرم؟؟؟؟تشکرمیکنم

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید با اوقاف رایزنی کنید.
اختیار وکیل نیاز اول شماست. چون این مسائل باید کاملا هوشمندانه و قانونی لایحه تدوین شود