مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو در تصادف منجر به جرح

سلام وقت بخیر پدر من هنگام رد شدن از کوچه یک کودک سه ساله جلوی ماشینش میپرد و با او تصادف میکند و خودش سریعا بچه رو به بیمارستان منتقل میکند و هزینه بیمارستان رو پرداخت میکند کودک هم طبق آزمایشات حال عمومیش خوبه ولی از ناحیه سر دچار جراحت شده که بخیه زدن چون صحنه تصادف به هم خورده بود به کلانتری محل تصادف اطلاع دادیم و ماشین ما رو توقیف کردند اظهارات ما و مادر بچه رو هم نوشتن قرار بود بعد از ترخیص بیان رضایت بدهند بابت آزادسازی ماشین و بستن پرونده ولی الان پشیمون شدن با توجه به این که اتباع هستن و کارت آمایش ندارند و مدارک تردد قانونی هم ندارن ما الان چگونه میتونیم ماشین رو آزاد کنیم ماشین بیمه شخص ثالث معتبر هم دارد.
این رو هم بگم که خودش میگه قصد شکایت ندارد و میگه صبر کنیم حالا ببینیم چی میشه و پرونده دادسرا نرفته خودشون هم پزشکی قانونی نرفتند
ما تا کی باید صبر کنیم و تکلیف ماشین توقیف شده چی میشه با توجه به این که پرونده قضایی نشده
اعلام نمیکنند که میخواهند چیکار کنند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ماشین توقیف شده می‌توانید حضوراً مراجعه نمایید