مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری مستاجر

درود و عرض ادب
ما یک مغازه ای داریم که حدودا 7 سال پیش اجاره دادیم و یک سال قرارداد نوشتیم و سال بعدم تمدید کردیم ولی حدودا 5 ساله که مستاجر بدون تمدید داخل مغازه هستش و تقریبا 18 ماهه جوابش کردیم هر بار به بهانه های مختلف تخلیه نمیکند و چند بار در جاهای مختلف گفته که من حق کسب و پیشه دارم و تخلیه نمیکنم ، ما اجاره نامه رو گم کردیم مشاور املاک هم میگه چون خیلی سال گذشته اون هم نگه نداشته ، عملا اجاره نامه نداریم ولی صددرصد خودش دارد الان ما چه اقدامی باید انجام بدهیم؟ ضمن اینکه تو این پنج سال به صورت نامنظم اجاره پرداخت کرده و هر سال هم به میل خودش یک مقدار افزایش داده است. الان چند ماه هم هست که اجاره نداده ، با این اوصاف میتونیم دستور تخلیه فوری بگیریم؟
دو سال پیش هم به جرم فروش و نگهداری مشروبات الکلی داخل همون مغازه گرفتنش و در حال حاضر هم میدونیم خلاف میکند تقریبا از این هفته به هفته بعد داره ما رو سرکار میگذارد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتحادیه مراجعه وبخواهید ازبنگاه بخواهند قرارداد به شما بدهند.دادخواست اثبات قرارداد اجاره وانقضا مدت آن وتخلیه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در وهله اول شما از طریق اتحادیه شکایت نمایید تا قرارداد را داشته باشید در غیر این صورت می‌بایست قرارداد را از طریق دادگاه اثبات نمایید