مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ملک ارثی

سلام
طبق گفته های پدر مرحوم ما و تایید اهالی روستا مقدار زیادی زمین در روستایمان داریم
ولی مدرک خاصی نداریم، یه تعداد دستنوشته خیلی پوسیده وجود دارد
اما اهالی روستا به خصوص قدیمی ها میدونند که اون اراضی اطراف ده برای پدربزرگ ما بوده، چطور میتونیم بفهمیم متراژ زمین چقدر بوده
و کجا ممکنه ثبت شده باشد؟
به چه اداره ای باید مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد یا مدرکی دارید می توانید طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید از طریق اداره ثبت اداره منابع طبیعی اداره جهاد کشاورزی مراجعه کنید اگر مدارکی وجود داشته باشداستعلام بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانیم با استناد به همان مدارکی که داریم شهادت شهود پیگیری نمایید