مشاوره حقوقی رایگان - با سند صلح عمری میتوان حکم تخلیه گرفت ؟

با عرض سلام. پدرم منزل مسکونی که طبقه بالای منزل خودشان است و من ساکن آن هستم (بدون قرارداد) صلح عمری با حق فسخ کرده است (بین من و برادرانم ) . الان تهدید به گرفتن حکم تخلیه کرده که مرا بیرون کند. و متاسفانه حاضر به دادن مهلت نیست . آیا میتواند خلع ید کند در صورتیکه با اجازه او تا به حال ساکن بوده ام ؟ و اگر جواب بله است چقدر مهلت تخلیه داده خواهد شد ؟ سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.صلح عمری میبایستی در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود و اگر بطور شفاهی اعلام کرده باشند قابل اثبات نمی باشد و با توجه به اینکه پدرتان مالک رسمی ملک می باشند میتوانند نسبت به خلع ید شما اقدام کنند.البته مدت زمان طرح دعوی خلع ید و قطعی شدن و اجرایی شدن ان حدود شش تا یکسال زمان می برد و تا ان زمان شما میتوانید انجا بمانیدالبته در صورت درخواست پدرتان میتواند اجرت المثل ایام تصرف را طبق نظر کارشناس دریافت کند.