مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

اگر وثیقه کفالت باشد مثل جواز کسب به ارزش200میلیون توقیف شود،همان 200میلیون را پرداخت نماییم جواز آزاد میشود,درست ولی تکلیف متهم که خود را معرفی نکرده چیست آیاحکم جلب وی را میدهند،چه تصمیمی برای او از طرف مقام قضایی گرفته میشود؟
یاقبل از اینکه جوازتوقیف شود ورای دادگاه به متهم اعلام شده باشدوازوقت معرفی خودش به دادگاه گذشته باشدایااگردنبال کارهایش رابخواهدبگیرداوراگرفته وبه زندان میبرندیانه میتواندازمقام قضایی دوباره درخواست مدت زمانی برای پیگیری پرونده خودبکند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود وثیقه با کفالت متفاوت است لذا مبلغ کفالتی که اعلام شده است در صورت عدم معرفی مکفول از کفیل کسر می‌گردد، مگر معرفی مکفول در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید
لطفاً میزان رضایت خود از پاسخ را در نظرسنجی اعلام بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست کنید اما نتیجه قابل پیش بینی نیست