مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از کارت بانکی

سه نفر به مغازه پدر من اومدند و کارت الکی کشیدند و بعد گفتند عابر بانکتون خراب هست و کارت خودتون رو بدید ببینیم کار میده و رمز پدر هم پرسیدند بعد کارت پدر و با یک کارت دیگر جابجا کردند و کارت رو خالی کردند (پوز فروشگاهی) فیلم از ورود و خروجشون داریم البته فیلم ها هم مال دوربین مغازه کناری هست آیا میشه روی این مدارک اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شمایت کنید