مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در تصادف

سلام
بنده با سواری در مسیر خود در حرکت بودم ک ناگهان کامیون از لاین سبقت که کنار بلوار بتنی میشه سبقت تمام نکرده و به گلگیر عقب سمت راننده برخورد و من کنترل ماشین رو از دست دادم و به حالت چرخش در اومده و بعد از برخورد بع بلوار ، خودرو خلاف جهت اتوبان بعد از چرخش در اومده کع ناگهان یک کامیون دیگر هم به جلوی خودروی بنده مجددا برخورد ایجاد می‌کند
راننده کامیونی که مقصر حادثه بود فرار کرد از صحنه و پلیس هم سر صحنه اومد و کامیون فراری رو مقصر اعلام کرده بود ولی متاسفانه کامیون دومی از من شکایت و ادعای خسارت به مبلغ 100ملیون کرده که بنده مقصر بودم ولی در حالی خودشون به عنوان شاهد در کلانتری نوشتن که کامیون به سواری برخورد کرده و از صحنه متواری شده و در کروکی فرضی هم که تنها رفته کشیده از کامیون فراری در صحنه صحبتی نکرده و همچنین در کروکی فرضی که من رو مقصر اعلام کرده ..
حالا با این برگه که خودشون نوشتن و دیدن که کامیون به من زده و فرار کرده میتونم از خود ایشان هم طلب خسارت کنم چون که هم دیده و هم فاصله قانونی رو هم رعایت نکرد و دادگاه هم رای به نفع ایشان زده در حالی ک یک کروکی فرضی کشیده شده ...
ممنونم میشم ک راهنمایی کنید هر چه سریعتر
باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد مطالعه قرار گیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید نسبت به کروکی و نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید
و