مشاوره حقوقی رایگان - شکستن حکم

9ماه حبس تعزیری با60ضربه شلاق و رد مال واسم اومده که من رد مال رو دادم رضایت شاکی رو هم گرفتم ایا 9 ماه میشکنه به4ماه و نیم یعنی نصف میشه و برای 4 ماه تبدیل به تعلیق میکنند من رو یا نه؟

پاسخ ها :

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام اگر جرم غیر قابل گذشت باشه به قاضی اجرای احکام مراجعه و رضایت نامه را ارائه بدین شامل تخفیف میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رضایت شاکی در کسر مدت محکومیت شما مؤثر خواهد بود لیکن میزان کسر، بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
از دادگاه صادر کننده به جهت اخذ رضایت از شاکی درخواست تحقیق نمایید قطعا مدت حبس کم میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان تعلیق و یا تخفیف وجود دارد