مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی روی زمین همسایه در روستا

کلبه ای چوبی در زمین خودم ساخته ام الان که می خواهم سرویس را بزنم همسایه ممانعت می کند که سرویس روی باغچه من سایه می اندازد و باید بنا یک متر از دیوار من فاصله داشته باشد در صورتی که دیوار بین دو زمین را با هزینه هم و مشترک ساخته ایم و فنس کشیده ایم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع مزاحمت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.