مشاوره حقوقی رایگان - عبور از پارکینگ همسایه برای پارک خودرو

با سلام
من یک واحد 90 متری خریداری کردم که پارکینگ اختصاصی دارد و در سند چیزی به عنوان پارکینگ مزاحم قید نشده و برای پارک خودرو هیچ راهی جز عبور از پارکینگ همسایه ندارم ایشان هم در سند ملکش قید نشده پارکینگ مزاحم و اصلا اجازه عبور و مرور به من نمی‌دهد متاسفانه مجبورم ماشین را در خیابان پارک کنم آیا میتوانم برای رسیدن به حقم از ایشان شکایت کنم تا حق عبور به من بدهند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورت مجلس تفکیکی را بررسی کنید اگر حق عبور شما از ازاین پارکینگ هست ایشان پارکینگ مزاحم هست