مشاوره حقوقی رایگان - عبور از پارکینگ همسایه

سلام من یک واحد از شش واحد یک ساختمان راخریداری نمودم که یک پارکینگ خصوصی قید در سند دارد ولی به علت معماری بد ساختمان برای ورود و خروج از ساختمان باید از پارکینگ یکی از واحد ها عبور کنم که اون واحد هم پارکینگ خصوصی و قید در سند دارد آیا او می‌تواند اجازه عبور به من ندهد یا خیر
ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست این موضوع بررسی شود که به چه صورت به این آپارتمان پایان کار داده شده است خب اگر ایشان خودروی خود را در آنجا پارک کرده باشد که شما نمی‌توانید از آن پارکینگ استفاده نمایید