مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شهر محل سکونت

با عرض سلام ،ببخشين همسر بنده به خاطر اينكه در سايت هاي شرط بندي بوده بازي ميكرده الان حسابهاش مسدود شدن و محل وقوع جرم در اهواز هست و قراره اونجا بره دادگاهي بشود. آيا امكانش هست كه محل دادگاه رو تغيير بديم و محل سكونتمون كه اروميه هست اونجا به پرونده رسيدگي بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پرونده با توجه به اینکه متهم در محل دیگری غیر از اهواز است به همان شهرستان ارسال خواهد شد منتظر باشید برای شما پیامک یا ابلاغ الکترونیکی خواهد شد

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

خیر، در همان محل وقوع جرم رسیدگی میشود.
موفق باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادگاه صالح محل وقوع جرم است از پلیس فتا باید پیگیری کنید 096380