مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور قولنامه ای

سلام یه موتور خریدم قولنامه ای داخل قولنامه فروشنده قید کرده انتقال سند و پیدا کردن صاحب سند موتور با خودم و مسولیتی قبول نمیکنه الان صاحب سندو پیدا نمیکنم که سند بزنم
راهی هست که بتونم سند بزنم به نام خودم بزنم موترو
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سند موتور را بطرفیت فروشنده ومالک رسمی تقدیم نمایید مالک رسمی رامجهول المکان اعلام کنید.نامبرده ملزم به تنظیم سند میگردد