مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از پارک خودرو در حیاط

ما در یک آپارتمان 3 واحدی زندگی میکنم که 2 طبقه زیر به نام پدرم است ولی طبقه سوم به نام من است و پارکینگ نداریم ولی حیاط جای 2 تا پارک ماشین است و درب آن هم جدا گانه می باشد حالا پدرم سر موضوعی اجازه نمی‌دهند ماشینم را در آنها پارک کنم و در را قفل کرده است با توجه به این که حیاط در سند مشاع خورده است ایشان آقا حق این که درب را قفل کرده است دارد؟و می‌تواند نگذارد من ماشینم را در حیاط بگذارم؟و ایشان در محوطه زیر زمین بیرون از انباری یک قسمت از محوطه را با درست کردن کمد دیواری انباری کرده است آقا من می توانم شاکی بشوم لطفا متن در خواست تنظیم شکایت را به من راهنمایی بکنید ممنون و سپاس از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید شکایت کنید برای متن شکواییه با پشتیبانی سایت تماس بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

حیاط جز مشاعات ساختمان میباشد تصرف در مشاعات پیگرد قانونی دارد