مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر دستنوشته

با سلام، اگر متنی بین چند نفر امضا شود و بعد از حدود 7 ساعت، تاریخ سربرگ آن با همان خودکار اضافه شود توسط همان فرد، آیا توسط کارشناسان خط قابل تشخیص می‌باشد؟ یا فرد دچار جعل شده؟ یا مشکلی ندارد؟ و اینکه در صورت مشکل داشتن اگر همان کسانی که امضا کردن، بنویسند تاریخ صحیح می‌باشد، اشکالی برای کسی که اضافه کرده را رفع می‌کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که با تراضی منعقدین باشد ایرادی ندارد ولی در صورت غیاب و عدم رضایت سایرین جعل است