مشاوره حقوقی رایگان - مقصر حادثه حین کار

با سلام
در زمانی که مشغول تعمیر تسمه بودن درخواست استارت زدن می کنند دستشان گیر می کند و یک بند از 4 انگشت قطع میشود حالا می گویند من درخواست استارت نداشتم گفتم فقط داخل ماشین بشین، در حال حاضر مقصر کیست و هزینه از بیمه شخص ثالث یا بیمه خود صاحب تعمیرکار گرفته می شود.؟؟ تشکر فراوان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چون در حال حرکت نبوده است بعید است بیمه قبول کند پروسه حقوقی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا پزشکی قانونی در ان مورد نظر دهد و دیه تعیین شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت صورت بگیرد کارشناسان مربوطه مقصر یا درصد آن را تشخیص خواهند داد