مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ملک

با سلام خسته نباشید. من درسال 94یک سوله با شخصی مواضع کردم بعد نصف سوله در قولنامه مواضع به نام خانم نوشتم. در قولنامه شرط حق فروش بدون اجازه نداشت و خانم قرار بود برود وام بگیرد بعد چن ما گذشت پدر زنم گفت با این قولنامه وام نمیدهند و باید قولنامه جدا بنویسم که نوشتیم مبلغ قولنامه 50 میلیون نوشتیم خانم طلاق گرفت رفت بعد سوله به مزایده گذاشت فروخت و من بابت ثمن قولنامه محکوم کردم و نصف سوله توقیف کردم و حال رفتم درخواست ابطال قولنامه دادم آیا قولنامه باطل میشود که خانم حق فروش نداشته باشد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه است