مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

باسلام یک عدد خودرو به مبلغ 300 میلیون فروختم خریدار هم اومد و ماشینو دید و پسندید قرار شد یک چک رمز دار بگیره بریم محضر و وکالت فروش بزنم به نام پدر زنش من هم چکو دیدم و ظاهرا مشکلی نداشت و من هم به دلیل کم تجربه بودن اعتماد کردم و استعلام نکردم وکالت زدم و کار تمام شد فرداش که رفتم بانک گفتن چک رمز دار نیست و جعلیه و امضا هم نمیخونه طرفم گوشیشو خاموش کرده و فراریه نمیدونم چکار کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید دعوی کیفری به اتهام کلاهبرداری مطرح کنید.حتما با یک وکیل مشورت کنید.سریع اقدام کنید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به استناد مدارک و مستنداتی که دارید مبایعه نامه، وکالت نامه ، چک و غیره شکایت کیفری مبنی بر کلاهبردادی و تحصیل مال مطرح کنید.