مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام بنده یک خونه قراردادی پیش فروش کردم هنوز به آخرساخت نرسیده بودکه صاحب خانه به خاطر اینکه واحدها را به چندنفر فروخته بودن و تعدادشاکی ها زیاد شد خودکشی کرد. ورثه خونه رو با10واحد به یک وکیل دادند.متاسفانه همه ی کسانی که واحد رو خریدن و نفر اول هستن در صورتی که توی قرارداد تمام پول ها پرداخت شده ولی به نحو های مختلف همه ی خریدارها رو 10سال دادگاه برده و همه به دلیل خستگی با قیمت های کم به همون وکیل دادن.الان برای من و دو نفر دیگر مونده رای دادگاه من در دیوان عالی به نفع من رای داده شده و انشعابات اب و برق هم تونست بگیرم .ولی چون وکیلم در اولین لایحه انشعاب گاز و حق ورود رو ننوشته بودن الان میگن باز باید از اول دادخواست بنویسد.میخواستم ببینم کاری نمیشه کرد باز کار به دادگاه و روند طولانی نکشد و متاسفانه این آقا اظهارات دروغین مینویسن و خوب بلدن چطور روند دادگاه رو طولانی تر کنن که همه خسته بشوند.
(البته خاطر نشون کنم این آقای وکیل به دلیل دزدی تحت تعقیب هستن و به قرار وثیقه آزادن)ولی لایحه مینویسن واکثرا در دادگاه نمیان ولی چون یکی از نماینده های مجلس پشتشون هستن روند دادگاه رو طولانی میکنند.ممنون میشم جواب بنده روبدید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت بدهین با لایحه خوب

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی حقوقی، لازم است که اسناد و مدارک مربوطه مورد مداقه قرار گیرند.