مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری دلار در منزل

باسلام، نگهداری ارز خارجی مثل دلار در منزل تا چه میزان مجاز بوده و نیاز به چه مجوزی و از کدام ارگان یا سازمانی میباشد؟ و اگر شغلش ایجاب کند که با دلار سروکار داشته باشد مشکلی دارد؟ یا سقف معینی دارد؟ ازلطف شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابلاغ دستورالعمل تعیین میزان نگهداری ارز تا سقف 10 هزار یورو مجاز است. نگهداري ارز به صورت اسکناس حداکثر تا سقف مبلغ 10.000 یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع و بالاتر از آن مشروط به ارایه مستندات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نگهداری ارز (اسکناس) حداکثر تا سقف مبلغ 10.000 یورو یا معادل آن به سایر ارزها بلامانع است.

ماده 2‏‏‏‏‏. نگهداری ارز (اسکناس) برای مبالغ بیشتر از 10.000 یورو یا معادل آن به سایر ارزها، درصورت داشتن یکی از مدارک ذیل بلامانع بوده و در غیراین‌صورت ممنوع است:

الف ‏‏‏‏‏‏‏‏. اعلامیه بانکی و یا هر سندی که مبین پرداخت مبلغ مربوطه توسط بانک باشد.

ب ‏‏‏‏‏‏‏‏. فاکتور صرافی‌های مجاز با درج در سامانه سنا.

ج ‏‏‏‏‏‏‏‏. رسید چاپی حاوی کد رهگیری که بیانگر اظهار ارز مذکور در هنگام ورود به کشور باش