مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت وکیل

باسلام
آیا وکیل قرارداد ضمانت بابت کارش میده یا مسئولیت کارش رو به عهده میگیره؟؟
مثلا اگر یک قراردادی در حضور وکیل قرارداد به ثبت برسد و وکیل اطمینان خاطر بدهد که قرارداد هیچ خطری نداره و طرف مقابل نمیتونه از قرارداد سوء استفاده کنه ایا اگر درون متن قرارداد ماده ای باشه که بعدا طرف مقابل بتونه سوءاستفاده بکند اینجا وکیل قرارداد بابت تاییدیه ای که داده و باعث شده ما قرارداد ببندیم تضمینی میده یا اصلا چنین چیزی ممکنه اتفاق بیفتد؟
برای مثال سند یک ملکی رو در قبال دریافت مبلغی برای مدتی به شخصی بدهیم و طبق متن قرارداد اون فرد نمیتونه خونه رو به کسی بفروشه و بعد اتمام اون مدت باید خونه رو به صاحبش برگردونه و وکیل این رو تایید بده اما بعد طرف مقابل با توجه به متنی که توافق کردیم بتونه سوء استفاده کنه یا یک داخل متن چیزی باشه که وکیل متوجه نشه یا ندیده باشه یا هرچی و اون شخص خونه رو صاحب بشود اینجا وکیل اشتباهش رو قبول میکند یا مثلا قراردادی بین وکیل و موکل بسته میشه که اگر وکیل اشتباه کرد تاوان اشتباهش رو بدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت تعهد به نتیجه نمی‌باشد تعهد به وسیله است نمی‌توان نتیجه هیچ دعواری را تضمین نمود چرا که تخلف می‌باشد