مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت بازخرید بعد از چند سال

با سلام دبیررسمی آموزش پرورش هستم با23سال سابقه تدریس. سال96هیات بدوی رای به بازخرید برای من صادر کرد و من سپس هم به دیوان و هم به هیات عالی نظارت آموزش پرورش شکایت کردم. هیات بعد از مدتی که نواقص را برطرف کنیدوبفرستید که من اینکارو نکردم واز طریق هیات شکایتم را پیگیری کردم که نهایتا با بازگشت به کارم مخالفت کردند. آیا اکنون میتوانم با گذشت چندین سال بار دیگر در دیوان شکایت کنم؟
باتشکـــــــــــــروسپاس

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اعتراض به هیات بدوی پس از ابلاغ مهلت دارد پس از اتمام مهلتش نمی توان اعتراض کرد