مشاوره حقوقی رایگان - تهمت برای گرفتن عکس

سلام. من تو یه رستوران کار میکنم یه زن و شوهری اومدن اونجا برای کار بعدها اونا دعوا کردن و از اونجا رفتن
یه مدت بعد اون خانوم که با شوهرش اونجا کار میکردن تو اینستا بمن پیام داد که دارم طلاق میگیریم
من اصلا نمیخواستم باهاش حرف بزنم ولی گفت که درحد یه دردودل کردنه
یه مدت بعد شوهرش فهمید
بمن تهمت زده که تو از خانوم من عکس لختشو گرفتی تو رو مغز خانوم من کار کردی که از من طلاق بگیره
منم دایرکت اون خانوم رو حذف کرده بودم خیلی وقتم بود که باهاش حرف نمیزدم
الان نمیدونم چیکار کنم
از من شکایت کرده
اون میتونه چیزی رو به ناحق ثابت کنه؟؟؟
چون من پیامارو ندارم که نشون بدم که بفهمن من عکسی از این خانوم نگرفتم
لطفا کمکم کنین
ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع با کیفیتی که شما توضیح دادید مشکلی ایجاد نمی کند...... هر چند شما پیامها را پاک کردید اما ایشان برای اثبات گفته هایش باید پیام را نشان بدهد