مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام. بنده پرسنل ارتش هستم با 13 سال سابقه کار. به دلایل شخصی قادر به ادامه خدمت نیستم. متاسفانه با استعفای بنده موافقت نمی شود. ایا با اخذ وکیل امکان استعفا هست؟ از سیستم هم چیزی نمیخوام. ممنون

پاسخ ها :

ليلا  محمدي

سرکار خانم ليلا محمدي :

باسلام شکایت خود رابه دایره حقوقی بانک مربوطه برده قطعا مجازات حبس داره بله امکان تعویض ضامن هست اگر دایره حقوقی بانک موافقت کند