مشاوره حقوقی رایگان - متهم نمودن به اخذ رشوه یک نظامی

بنده در اداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان به همراه همکارم (رییس اداره اماکن) در اتاقمان مشغول به انجام وظیفه بوده ام. فردی جهت اخذ پروانه کسب باشگاه بدنسازی به اداره مراجعه که به همراه وی به جهت بازدید از محل و تایید یا عدم تایید اعزام که به دلیل آماده نبودن باشگاه و تعمیرات درخواست ایشان را رد نموده و در سامانه مربوطه نظریه منفی اعلام نمودم. پس از گذشت حدود چهل روز نامبرده به اداره مراجعه و اعلام داشته باشگاه در حال حاضر اماده و درخواست بازدید مجدد داشته که من پرونده وی را از بایگانی خارج و برای 4 روز بعد نوبت بازدید دادم و حتی شفاهی به وی نیز اعلام کردم که بازدیدها به دستور رییس اداره میبایست توسط رییس صورت پذیرد و من فقط نتیجه را در سامانه ثبت میکنم همچنین به دلیل گذشت بیش از یک ماه از تست عدم اعتیاد و انقضا آن مجدد میبایست نسبت به ارایه تست جدید اقدام نماید که وی درخواست چشم پوشی از موضوع و بازدید توسط خودم را داشته که من قبول ننمودم و ایشان خداحافظی و از اتاق خارج گردید و من مشغول پاسخگویی به ارباب رجوع دیگری بودم که رییس حفاظت اطلاعات درب اتاق حاضر و خواستار خروج من و چند ارباب رجوع از اتاق گردید و با همکارم درب اتاق را بستند و پس از حدود یک دقیقه همکارم از اتاق خارج و یکی دیگر از روسا را به داخل اتاق فراخوانده و مجدد درب رابسته و پس از حدود 30 ثانیه از اتاق خارج و به سمت مجموعه حفاظت رفت که همکارم به من گفت یک پاکت حاوی200 دلار از روی میز تو از زیر کاغذها کشف کرد. من سریع به حفاظت رفته که به من گفت تو از مسئول باشگاه رشوه گرفته ای که کارش را حل کنی و ما از موضوع اطلاع داشتیم و عکس دلارهارا در تلفن خود به رویت من رساند و گفت برایت پرونده قضایی نمیکنم و فقط درخواست جابجایی از شهرستان را بده و برو. من قبول نکردم و گفتم من هیچ چیزی از کسی نگرفتم و فرد مراجعه کننده را هم 40 روز قبل نظریه منفی اعلام کرده ام و هیچ کاری هم برای وی انجام نداده و نخواهم داد.سپس به اداره امنیت داخلی حفاظت رفتم و موضوع رو گزارش دادم و پس از ان از رئیس حفا به اتهام بازرسی و تفتیش غیرقانونی میزکار و اتاقم پس پس ازخارج کردنم از اتاق و تفتیش بدون حکم قضایی و پاپوش و طعمه گذاری برای اینجانب و بردن
آبرویم و عدم تنظیم صورتجلسه کشف دلارها در محل و عدم اخذ امضای بنده در دادسرای نظامی استان طرح شکایت کردم. سازمان حفاظت هم بر حسب گزارش رییس حفاظت در دادسرای عمومی از من شکایت که پس از قرار عدم صلاحیت به دادسرای نظامی ارجاع شد. بازپرس از اینجانب تحقیق که کامل مطلب را عنوان نمودم و بیان داشتم هیچ گونه وجهی از کسی در قبال هیچ کاری اخذ نکرده ام و از وجود پاکت دلاری که در غیاب من از روی میز کارم کشف گردیده بی اطلاع میباشم. فرد مذکور هم در اظهارات خود بیان داشته من به وی جهت کمک به خیریه درخواست پرداخت پول داده ام که ایشان گفته دلار می اورم و پس از 40 روز با گزارش به اداره ورزش جوانان و حراست فرمانداری و هماهنگی با رییس حفاظت به اداره اماکن مراجعه نموده و دلارها را تحویل داده است.
حال با توجه به اظهارات کذب وی و این که من هیچ کار خلافی انجام نداده ام و هیچ درخواستی را نه داده و نه پذیرفته ام بازپرس پرونده قرار جلب دادرسی برای من صادر و برای نامبرده قرار منع تعقیب صادر کرده است.
حال از حقوقدانان محترم درخواست کمک جهت احقاق حق خودم دارم که چگونه باید ثابت کنم این موضوع پاپوش و طعمه گذاشتن و قصد تخریب من به علت عدم انجام کار غیر قانونی و تایید نکردن وی بوده در 40 روز قبل بوده است. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، احتیاج است که مدارک و مستندات مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه، تحت مطالعه و بررسی قرار گیرند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما نیاز به اطلاعات بیشتری دارد میتوانید از کمک وکیل بهرمند. شوید که بسیار ضروری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
برای تحقق جرم ارتشأ شرایط خاصی لازم است