مشاوره حقوقی رایگان - نراع منجر به قتل

سلام
یک دعوا کوچیک بوده حل شده با حضور پلیس ولی صورت جلسه نشده هر دو طرف مقصر بودن بین خودشون حل کردن تمام شده موضوع
بعد طرف رفته در حیاط بابام بابام زدن صورتی گفته پسر تو میکشم بابام گفته برو در حیاطش چرا این جا آمدی همون موقع من میرسم به محل شیشه ماشین شکستن شروع کردن به زدن ما پدر با تبر میزنه رو دماغ من داداشم تیری میشیم با سلاح شکاری
حالا نمی‌دونیم چطوری بوده خودشون میزنند با تفنگ یکی میمیره یک فک میره یکی تو شکم خورده همه از فاصله نزدیک خورده ولی ما از فاصله دور خوردیم
حالا پاپوش دوختن که ما زدیم وقتی حتی چوب هم نداشتیم چون برای دعوا نرفته بودیم اونا آماده بودن برای دعوا ما 5نفر بودیم اونا 30تا 20نفر 7تا ماشین
حالا قانون گردن ما انداخته میگه شما زدین وقتی رسیدن
بعد جلو مامور به خونه حمله کردن خونه زندگی میخواستن بسوزند رو ماشین گازوییل ریختن وسایل خونه شکستند
وقتی ما بردن بیمارستان به ما حمله کردند ما رو چاقو زدند
آمبولانس ما رو برده کلانتری هون جا ما نگه داشتن
3تا با سند آزاد کردند
من گفته دو ماه به دوماه تمدید می‌کند
بابام بیگانه چون اول سر تبر خورده بیهوش شده اون بلاتکلیف کرده الان زندان
25روز آگاهی بودیم ولی بعد زندان فرستاد
بعد 50روز الان داره کم کم اونا رو میاره ولی پارتی دارند پول دارن نفوذ دارن قدرت دارن همه با اونان کل شهر مثل مافیا
یک کمک بکنید

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود حتما وکیا حاذق و پیگیر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید