مشاوره حقوقی رایگان - زدن اثر انگشت به جای شاهد در سند ازدواج

سلام ، وقت بخیر
روزی که عقد دائم ما ثبت شد، من و شوهرم و پدرم در دفتر حاضر بودیم ، شاهدی نداشتیم و به دو شاهد نیاز داشتیم، یک نفر از افرادی که در دفتر ازدواج بود شاهد ما شد و سردفتر به من گفت اگر کد ملی مادرت رو داری بده تا ایشون رو به عنوان شاهد ثبت کنم و خودت به جای ایشون امضا کن و انگشت الکترونیکی بزن. همین کار را انجام دادیم و من یکی از انگشت ها به جز سبابه را در محل قرار دادم و به جای مادرم امضا زدم.الان بعد از شش ماه شوهرم میگه ازدواج را قبول ندارد و علت مورد فوق الذکر است و‌... آیا در صحت چنین ازدواج دائمی و صحت سند ازدواج خللی وارد میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عقد به درستی انجام شده و چنین ادعایی مورد قبول نیست