مشاوره حقوقی رایگان - مجازات لواط

سلام و عرض ادب
سوالی داشتم دو نوجوان 14 ساله با یکی از دوستان خودشان حدود 13سال لواط می‌کنند و یکی از اون دونفر بدون اینکه متوجه بشن در حین کار با گوشی فیلم میگیره بعد از مدتی پدر مفعول متوجه میشه و شکایت می‌کنه اداره آگاهی اون پسره که فیلم گرفته بازداشت می‌کنه و از گوشی فیلم رو در میارن . مفعول رو به پزشکی قانونی بردن و دخول انجام نشده. در ضمن مفعول اعلام کرده تو شکایتش که با زور و تهدید چاقو بوده در صورتیکه با رضایت خودش بوده .الان پرونده از دادگاه شهرستان ارجاع شده به مرکز استان. لطفاً راهنمایی بفرمایید الان چه اتفاقی میفته؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای همه مجازات تعیین می شود.
با توجه به اینکه هر سه به سن تکلیف نرسیده اند و از طرفی دخول انجام نشده است و از طرفی با رضایت بوده مشکل خاصی پیش نمیاد.