مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل تصرف ملک

با سلام عموم محکوم به اجرت المثل مبلغ حدود 80میلیون بابت تصرف زمین کشاوری شده اکنون پرونده در اجرای احکام میباشد که تقاضای مسدودی حساب های بانکی وی شدیم ولی حساب های خود راخالی کرده بهترین و راحت ترین کار برای اینکه مبلغ رو ازش بگیریم چی هست؟آیا درخواست ماده 101 املاک قولنامه ای بدهیم بهتر است یا درخواست حکم جلب و آیا امکان دارد مسدود کارت ملی ممنون الخدماتش کنیم بهترین گزینه کدام است؟ با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

اگر طبق ماده 101 ملکی دارند حتما توقیف کنید در غیر اینصورت دستور جلب ایشان بهترین راه حل است.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام ازشعبه موردنظر سوال کنید که درآن شعبه مسدود کردن کدملی انجام میدن چون هنوز در بعضی شعبات رویه نیست .و میتونید درخواست صدور دستور جلب کنید