مشاوره حقوقی رایگان - غصب عنوان. استفاده از عنوان روحانیت.اراعه مدرک تحصیلی نامعتبر. فریب دادگاه

با سلام
یک آقا به باغ شخصی بنده حمله ور شد و مرتکب ورود به عنف.تخریب.تهدید و توهین شد.فیلم و شاهد اراعه دادم و ازش شکایت کردم.
ایشون توی جلسه دادیاری در اظهاراتش ب صورت کتبی گفت روحانیه و مدرک حوزوی سطح 3 داره.معادل کارشناسی ارشد و ی مدرک تحصیلی سطح 3 اراعه داد و درخواست کرد پرونده ب دادگاه روحانیت واگذار بشه.
بعد از سه ماه مشخص شد ک روحانی نیست و ما از مرکز امور صیانت استان نامه محرمانه گرفتیم ک ایشون روحانی نیست و هرگونه استفاده از عناوین حوزوی توسط ایشون غیر قانونیه.
ازش شکایت غصب عنوان کردیم.
بازپرس بعد از یک ماه معطل کردن قرار منع تعقیب صادر کرده ب این دلیل ک روحانیت شغل دولتی یا کشوری لشکری نیست.
و هیچ اظهار نظری نکرده راجب مدرک تحصیلی اراعه شده و فریب دادگاه و اخلال انجام شده توسط متهم.
اون مدرک تحصیلی ک اراعه داده از مدرسه علمیه امام خمینی صادر شده و مهر و امضای مدیر مدرسه پاش هست
پیگیر شدیم و مدیر مدرسه گفت نمیدونم چطور و بر چ اساس این مدرکو امضا کردم و احتمالا جعلیه.
بازپرس هیچ گونه توجهی ب این موارد نکرده و کاملا متهم رو تبرعه کرده.این رای منع تعقیب خلاف قانون هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است