مشاوره حقوقی رایگان - جعل در مبایعه نامه

بنده خونه دوستم رو خریدم بدون مبایعه نامه و سند زده شده به نامم در سال 99 بعد از 2 سال 1401 دوستم یک مبایعه نامه صوری اورده که خونه به خاطر گرفتن وامی که گرفتم به نامم زده و صوری بوده.. الان کارشناس ها امضا و اثر انگشت من رو تایید کردند به قرآن که اصلا من بهش امضا ندادم. من هرچی به کارشناس ها میگم که برگه 100٪ سال 1401 نوشته شده نمیتونند ثابت کنند تاریخش رو تازه تاریخ مبایعه نامه رو هم یکبار نوشتن بعد خط زدن تغییر دادن و یک امضا شاهد هم جدید اضافه کردن بهش که کارشناس تایید کرده .هم خراشیدگی و هم اضافه شدن امضا رو. ولی قاضی میگه جعل حساب نمیشه … واقعا دستم به هیچ جا بند نیست ، دارم دیونه میشم …
لظفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رسول تاخته

جناب آقای رسول تاخته :

باید متن و نوشتار مبایعه نامه ادعایی هم مورد کارشناسی قرار می گرفت.