مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سفته

باسلام بنده مبلغ 90 میلیون تومان سفته از طرف گرفتم درموقع سررسید پرداخت نکرد شکایت کردم حکم به نفع بنده صادر شد طرف تقاضای اعسار کرده ضمن اینکه 6مورد پرونده کلاهبرداری و جعل چک داره و 70فقره چک برگشتی و دوبار زندان رفته از سال 91تا96. و هیچ گونه اموالی هم به نام خود نزده با این سابقه امکان داره دادگاه اعسار را قبول کنه؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

اعسار درصورت نداشتن مال معمولا قبول میشود وربطی به بدهکار بودن یا زندان رفتن طرف ندارد