مشاوره حقوقی رایگان - جاسازی مواد مخدر در خودرو

باسلام من به خاطر اوضاع مالیم گول خوردم مقدار30کیلوتریاک داخل ماشین جاساز کردم تریلی مال پدرم هست و او بی اطلاع بود مواد من کرایه ای برای یکی میاوردم الان ماشین مصادره میشه یا نه سند و مدارک به نام بابام هست من هم سابقه ندارم اولین بارم هست چه حکمی میدهند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است
از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر شما اگر بتواند اثبات کند که اطلاع نداشته رفع توقیف خواهد شد