مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریز شده

باسلام شخصی که فقط دو بار درخیابان با ایشان ملاقات حضوری در خیابان داشتم وکاسب محل بود وبنده مشتری ایشان بودم طی چند وقت دوستی پیامکی مبلغی را بدون این که من ازش بخواهم با اصرار خودش و اصرار گرفتن شماره حسابم برایم واریز کرد حتی پیامک ایشان پس از واریز که گفته این مبلغ را به بنده هدیه داده موجود میباشد پس از چند وقت اصرار به ادامه دوستی حضوری دارد وبا بی محلی بنده وندادن جواب پیامکهایش برای ملاقات های حضوری , ایشان بنده را تهدید پیامکی کرد و من را تحت فشار گذاشته که باید پولش را پس بدهم و از من در شورای حل اختلاف شکایت کرده ودر محله پخش کرده که ایشان قصد داشته با ازدواج بنده را از منجلاب فساد نجات بدهد ولی بنده کلاه ایشان را برداشته ام, بنده به علت شیمی درمانی در دو جلسه شورا نتوانستم شرکت بکنم ولی لایحه فرستادم وتقاضای یک جلسه در زمان پس از شیمی درمانی برای دفاع از خود کردم ولی شورا, جوابی نداد والان دستور توقیف اموال بنده ومحکومیت بنده به استرداد پول به ایشان را صادر کرده بدون اینکه جلسه دیگری تشکیل بدهند که بتوانم دردفاع از خودم با نشان دادن پیامک های هدیه ایشان وپیامک های تهدیدات ایشان اثبات بکنم که ایشان فردی شیاد میباشد, لطفا کمکم بکنید چی کار بکنم؟ آیا میتوانم از آن شورا شکایت بکنم؟ لازم به ذکر است شاکی بنده ادعا میکند شخصی در شورا پشتیبان او میباشد که نزدیک به شخص اول مملکت میباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مبلغ را پرداخت نمایید
و شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ اقساط گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم شما باید مبلغ را مسترد کنید