مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام، بنده مالک 4 دانگ یک آپارتمان هستم و شرکای دیگر هر یک مابک 1 دانگ یکی از شرکا قبلا حکم خلع ید گرفته و ملک پلمپ شده اخیرا بنده دادخواست دستور فروش گرفتم و دستور فروش صادر شد الان در مرحله اجرا آیا مامور اجرا ملکی را که پلمپ شده را به فروش میرساند؟ چه اقدام حقوقی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله همانطور بفروش میرسد و خودتان هم میتوانید در مکزایده شرکت کنید

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

از طریق اجرای احکام پیگیری کنیدبه کارشناس ارجاع میشه بعد تقاضای دستور مزایده دهید