مشاوره حقوقی رایگان - طلا

با سلام بنده برای مسافرت عازم خارج از کشور بودم یه زنجیر طلا به مقدار 130 گرم (به گردن خود انداخته بودم) پلیس فرودگاه این طلا را از بنده گرفتن و صورت جلسه کردن این طلا را به عنوان طلای نامتعارف از من گرفتن. طلای بنده دارای فاکتور میباشد. در حال حاضر این طلا برای کارشناسی به بانک مرکزی ارسال شده و جواب آن به تعزیرات حکومتی شهر ری ارسال میشود و در آخر تصمیم قاضی ...
سوال بنده این است که چه اتفاقی ممکنه برای طلای بنده بیفته. ایا گرفتن وکیل میتونه کمکی به برگرداندن طلای من بکنه ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

خروج زیورآلات شخصی همراه مسافر از انواع مصنوعات طلا ، نقره و پلاتین در مجموع حداکثر تا 150 گرم مجاز است.... موضوع بیشتر مربوط است به خروج طلا از کشور تا اثبات مالکیت شما. اگر 130 گرم بوده گرفتن طلا از شما غیر قانونی است