مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بابت بدهی

سلام
یکی از کارمندای من از بنده شکایت کرد و دادگاه هم رای صادر کرد برای پرداختی، به دلیل این که منتظر برگه ی اجرائیه بودم و نیومده، پرداختی انجام نشده بود، الان حکم جلب صادر کرده
سوال بنده این بود که من برم به کلانتری و مبلغ رو پرداخت بکنم، مشکل حل میشه همون جا یا بازداشت میکنند و پروسه داره و زمان میبره؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید مبلغ را از طریق اجرای احکام شعبه انجام بدهین یا دفتر قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست به اجرای احکام مراجعه نمایید و مبلغ را از آن طریق بپردازید