مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی در پزشکی قانونی

با سلام من شش ماه قبل با دوست پسرم که متاهل بود از پشت رابطه داشتم و مایه منی هم وارد بدنم شده و نزدیکی کوچیکی... داشتم حالا خواستگار دارم و دوس پسرم به خاستگارم و پدرم همه چیز رو گفته و پدر و خاستگارم چون خیلی مذهبی هستند و اعصابی هستند میگن باید بری پزشکی قانونی ایا روابط من تشخیص داده میشه؟اگر تشخیص داده بشه چه مجازاتی در انتظار من هست؟.در ضمن من و خواستگارم حدودا یک ماهه صیغه ایم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعد ازشش ماه شخصی قابل تشخیص نمیباشد که.فقط رابطه قابل تشخیص است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

متاسفانه پاسخی برای سوال و رفتار شما وجود ندارد