مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام رفیقای من درگیری خیابانی‌ داشتن‌ منجر‌ به‌ تیراندازی‌ شده‌ و‌ من‌ هم‌ در‌ وقوع‌ درگیری‌ آنجا‌ نبودم‌ بنده‌ سر‌ کار‌ بودم‌ در‌راه‌ برگشت‌ به‌ خانه‌ چند‌ نفر‌ با‌ قمه‌ به‌ بنده‌
حمله‌ ور‌ شده‌ و‌ من‌ هم‌ قمه‌ احدی‌ را‌ از‌ ایشان‌ گرفتم‌ مامور‌ گرفت‌ الان‌ 22‌ ماه‌ زندان‌
اومده‌ اعتراض‌ هم‌ دادیم‌ رد‌ شده‌ این‌ یعنی‌ چی‌ نه‌ من‌ در‌ تیر‌ اندازی‌ بودم‌ نه‌ درگیر‌ شدم‌ با‌ یکی‌ کمک‌ کنین‌ لطفا دو طرف‌ مقابل‌ هم‌ از‌ هم‌ شاکی‌ نیستن‌ به‌ جرم‌ نکرده‌
کاری‌ که‌ انجام‌ ندادیم‌ 20‌ روز‌ هم‌ تو‌ زندان‌ نگه‌ داشتن‌ این‌ یعنی چی خوب‌ کمک‌ کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
خوب کمک کردن مستلزم مشاوره تلفنی است تا به خوبی مورد ارشاد قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون دلیل کسی محکوم نمی‌شود شما می‌بایست از خود دفاع کنید