مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو صفر

با سلام ماشین صفر اریزو پنج گرفتم بعد دو روز و پانصد کیلومتر موتورش سوخت و گفتن یاتاقان زده وقتی روغن خالی کردن مکانیک گارانتی گفت روغن کم توش ریخته من دیگر ماشین رو نمیخوام و موتورش سوخته چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس جهت تعیین خسارت بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا تامین دلیل انجام دهید سپس می‌توانید خودرو جایگزین دریافت کنید