مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر احضار متهم صادر شد

با سلام خدمت شما
بنده پرونده ای دارم که چند روز پیش در دادسرا قرار نهایی صادر شد( در روند پرونده نوشته شده که قرار صادر شده) ولی هیچ اطلاع رسانی بابت متن قرار انجام نشده. الان که میرم در روند پرونده مجددا نوشته شده دستور قضایی مبنی بر احضار متهم صادر شده
وقتی هنوز نوع قرار ابلاغ نشده چرا باید دوباره احضار کنند؟ اصلا مگه صادر شدن قرار به معنی مختومه شدن پرونده در دادسرا نیست؟ میشه لطفا کمی توضیح بفرمایید خیلی ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اطلاعات پرونده را رویت نکنید هر چیزی مه مهم باشد و مربوط به شما باشد به شما ابلاغ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاید شاکی اعتراض نموده باشد و دستور رسیدگی مجدد صادر گردیده است