مشاوره حقوقی رایگان - استوری‌ سیاسی در‌ اینستاگرام

سلام، من یه جوان 18 ساله هستم از شهرستان گیلانغرب استان کرمانشاه (تازه وارد 18 سال شدم) یه‌ پیج شخصی‌ که فقط اقوام رو فالو کرده بودم و قفل بود داشتم که 50 تا فالور داره، در‌ فضای مجازی تحت تاثیر چندتا استوری قرار گرفتم و اشتباه کردم و پشیمون هم هستم، من قبل از انتخابات یه استوری با موضوع اینکه رای ندید و اینهمه بدبختی کشیدیم تقصیر اینهاس گذاشتم، بعد اسکرین شات استوریم رو به اگاهی دادن و الان من متهم شدم، ابراز پشیمونی دارم و خودمم صبحش رفتم رای دادم پیجمم دلیت اکانت کردم، سو سابقه اصلا ندارم و از یه خانواده با شخصیت فرهنگی هستم، تازه هم 18 سالم شده میخواستم بدونم اگه برم دادگاه بهم چه حکمی میدن؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه از طريق دادسرا احضار شدي شناسنامه رو ببر و تشون بده كه راي دادي و پايبند به نظام هستي و ابراز اشتباه و پشيماني كن انشاله كه حكم برائت ميگيري