مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی زیر سن قانونی

سلام خسته نباشید پسر شوهر 14 که به پسر خودم 5 ساله که ناتنیش محسوب میشه تجاوز جنسی کرده کرده تاختنه گاه یا کمتر نمیدونم حکمش چی هست وچی کار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به سن بلوغ نرسیده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و مجازات تعیین نمی شود و صرفا از پدرش تعهد می گیرند.
شما باید مواظبت می کردید و اجازه نمی دادید که آنها تنها باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مجازات این جرم اعدام می‌باشد اما با توجه به اینکه اشخاص زیر سن قانونی هستند اثبات آن بسیار مشکل است