مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق به زوجه

خانم من حدود 3 سال جدا از من در اتاق دیگری میخوابید و همین موضوع باعث شد من بعد از دوسال خانمی را صیغه کنم ، الان خانومم فهمیده و میخواد شکایت کنه برای گرفتن حق طلاق ، اگر من الان تا قبل از شکایت، صیغه را فسخ کنم آیا باز هم دادگاه حق طلاق را به همسر بنده میدهد؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

صیغه مستقیما حق طلاق ایجاد نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان اگر بتواند اثبات کند که شما ازدواج کرده‌اید بله