مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از مقصر تصادف

سلام.بنده مالک خودرو اریزو (نامتعارف)هستم که پارک بوده و یه 206 که مقصر کامل هم بوده بهش زده و بیمه اون سقفش 30 میلیون تومان بوده که پرداخت شده،و خودرو من بیمه بدنه هم ندارد. برای مابقی خسارت تامین دلیل انجام دادیم که کارشناس رسمی 130 میلیون تومان تعیین کردن و میشه این مبلغ رو کامل با شکایت از مقصر گرفت؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر کارشناس با احتساب نامتعارف بودن خودرو این خسارت رو تعیین کرده،میتوانید نسبت به مازاد علیه راننده مقصر اقدام کنید