مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سود پول

سلام وقت بخیر
من به یک شخصی 157تومن پول دادم و قرار شد ماهانه حدود 6500 برای من بریزه سودش رو
ولی کلش 3ماه رو حساب من 4500ریخت بعد سه ماه تا الان که 8ماه گذشته هیچ پولی برای من نریخته و سفته دارم ازش فقط
حالا میگه ندارم و شکایت کن
الان من اگه شکایت کنم چقد طول میکشه و پول رو یک جا به من پس میده؟
راهنماییم کنید تورو خدا ببینم چی کار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست استرداد اصل وجه به انضمام خسارت تاخیر تعدیه مطابق شاخص تورم بانک مرکزی ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

صابر نصرالله نژاد

جناب آقای صابر نصرالله نژاد :

با سلام. معاملات ربوی قانونا باطل است و شما میتوانید بابت اصل پول خود دادخواست دهید . فقط یا سریعا اقدام کنید و یا اینکه اگر قصد دارید بعدا اقدام کنید یا سفته را واخواست نمایید یا اظهار نامه ای رسمی مبنی بر مطالبه طلب خود نمایید تا خسارت تاخیر به شما تعلق گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد لیکن حداقل 6 ماه زمان می‌برد.