مشاوره حقوقی رایگان - استناد به مکالمات برای اثبات خیانت

سلام خدمت بزرگواران
بنده مدتی هستش که متوجه شدم همسرم با خانم متاهلی رابطه دارد و خیانت میکنه میخواستم بدونم با این مدارک میتونم شکایت کنم و ادله محکمی هست؟
اسکرین کلیپ عاشقانه که در اینستا براش فرستاده... اسکرین ایمیل عاشقانه و لیست تماسهاشون که روزانه چند بار به هم زنگ میزنندا

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید ولی اینکه این مستندات برای اثبات این موضوع کافی است به نظر دادگاه بستگی دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما برای اثبات رابطه نامشروع مطابق قانون مجازات اسلامی باید ارتباط فیزیکی وجود داشته باشد صرف این مدارک موجب اثبات جرم نیست

صابر نصرالله نژاد

جناب آقای صابر نصرالله نژاد :

با سلام . همه ی مواردی که فرمودید نمیتواند اثبات کننده وجود رابطه نامشروع باشد ولی به عنوان اماره ی قضایی میتواند از موجبات اقناع قاضی برای تحقیق بیشتر باشد. در صورتی که اطمینان از وجود رابطه ی نامشروع دارید صبور باشید و سعی کنید ادله ی محکم تری را برای دادگاه به دست آورید . مثلا اگر قرار حضوری دارند میتوانید در زمان ملاقات با 110 تماس گرفته و اعلام جرم کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ایمیل عاشقانه و کلیپ عاشقانه رد و بدل شده بین همسر شما و خانم دیگر به انضمام تماس‌های مکرر بین این دو شخص، دلایلی برای اثبات خیانت همسر شما می‌باشد.
بر همین اساس می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
البته توجه داشته باشید که محتویات کلیپ و ایمیل نیز حائز اهمیت است.