مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

منابع طبیعی600متر زمین از اینجانب با داشتن سند. شش دانگ واستعلام شده در ثبت اسناد تصرف نمودند که بعد از یک سال با شکایت وحضور4کارشناس که رای بنفع بنده داده ورای قاضی هم بنفع بنده می‌باشد با مراجعه به دادگاه ...شهر بود. گفته شد برو واز طریق دفتر. قضایی مجوز و درخواست صدور اورای حکم کن و20روز دیگه بیا تا به اجرای احکام .بفرستیمت. اما اکنون بعد از 20روز می گویند منابع. طبیعی اعتراض 5کارشناسی کرده در صورتی که دادگاه. تجدید نظر رای خود را در 7/7،/1402به دادگاه ارسال کرده اما به من هیچ ابلاغ ارسال نشده دلیل اینکه .بود گفته شد درخواست صدور اجرای حکم بدلیل گذشت از مدت مقرراعتراض وارایه ندادن کارشناس درمدت مقرر این درخواست صادر. گردید چیکار کنم؟خواهشمندم.راهنمایی لازم را مبذول. دارید با تشکر

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
متاسفانه خیلی واضح توضیح ندادید تا بشه راهنمایی کرد، و نیاز به مطالعه پرونده دارد.